Najwyższa Jakość - Najniższe Ceny
Zadzwoń do nas: 512 829 187

Hi Protein Brownie 500g

Producent: OLIMP
60.00
Czas dostawy: 1-2 dni

Hi Protein Brownie – pyszny i łatwy przepis na przygotowanie „zjawiskowego” deseru o wysokiej zawartości białka!

Tak jest to możliwe nawet z Twoimi umiejętnościami kulinarnymi!

Jeśli lubisz czasem coś sam upiec, ale nie jesteś w tym mistrzem, mamy dla Ciebie wspaniałą propozycję na zdrowy*, łatwy i szybki w przygotowaniu deser.

Hi Protein Brownie pozwoli ci jednocześnie zadbać o spożycie białka jak i zaspokoić twoją potrzebę na słodkości. Cheat meal nigdy nie był taki łatwy i zdrowy.

Oddajemy w Wasze ręce gotową mieszankę do ekspresowego, własnoręcznego przyrządzania wysokobiałkowych muffinek brownie.

Zajmuje Ci to tylko 5 min!

Wystarczy odmierzyć porcję, dodać wodę, wymieszać, wlać do foremek i wstawić do piekarnika. Potem pozostaje najtrudniejsze, cierpliwe oczekiwanie na pyszny deser.

Niemal 50% suchej masy mieszanki to kompozycja białek z koncentratu i hydrolizatu białka serwatki oraz z jaj.

Nie uwierzysz, gdy spróbujesz, że taki deser może mieć zerowy dodatek cukrów1!

Każda porcja to aż 24g niezbędnych do budowy mięśni aminokwasów.

Przekonaj się, że przygotowanie wysokobiałkowego i dietetycznego deseru nigdy nie było tak łatwe jak dziś!

*Badania naukowe dowodzą, że spożywanie produktów wysokobiałkowych ma kluczowy wpływ na rozwój i utrzymanie masy mięśniowej!

Ty też możesz zostać MasterChefem!

1 Zawiera naturalnie występujące cukry

Składniki: 54% preparaty białkowe (koncentrat białek serwatkowych (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizat białek serwatkowych (z mleka)), mleko pełne w proszku, aromaty, mąka owsiana, 6% płatki czekolady (miazga kakaowa, substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator – lecytyny (z soi)), substancja słodząca – ksylitol; 5% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa; substancja spulchniająca – węglany sodu; sól, substancje słodzące – glikozydy stewiolowe, acesulfam K, sukraloza; emulgator – lecytyny (z soi).

Informacja o wartości odżywczej

Na porcję (50 g)

Na 100 g proszku

Wartość energetyczna

833 kJ/ 199 kcal

1666 kJ/ 398 kcal

Tłuszcz
w tym kwasy tłuszczowe nasycone

4,0 g
1,0 g

8,0 g
2,0 g

Węglowodany
w tym cukry

9,0 g 
4,5 g

18 g
9,0 g

Błonnik

 1,4 g

2,8 g

Białko

 24 g

48 g

Sól

 0,80 g

1,6 g

500 g/ 1,1 lbs
10 porcji
10 x 3 babeczki = 30 babeczek (muffinek)
Przechowywać w suchych pomieszczeniach, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętych opakowaniach.

Sposób przygotowania: 1 porcję (50 g proszku = 1½ miarki) wymieszać z 80 ml wody. Mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Tak przygotowaną masę umieścić w foremkach do wypieku babeczek do ¾ wysokości formy (1 porcja proszku wystarcza na 3 foremki). Piec ok. 8-10 minut (lub do suchego patyczka) w temperaturze 170-180°C. Czas oraz temperatura wypieku zależna jest od użytych form do wypieku (papierowe, silikonowe, metalowe) i właściwości piekarnika. Po wyjęciu z piekarnika odstawić do ostygnięcia.

Udostępnij

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów